ElectrischeSchaafmet3Dsturing2Slider
APK koplampafstelplaats RDW goedgekeurd

Nieuwe eisen per 1 januari 2022!

De RDW stelt per 1 januari 2022 nieuwe eisen aan de vloerdelen van uw betonvloer waarop de voertuigen worden geplaatst t.b.v. de koplampafstelling en de apk keuring hiervan. Deze koplampafstelplaats moet vanaf deze datum voldoen aan de door de RDW gestelde vlakheids eisen.

Opstelplaats (bedrijfs)voertuigen:

Voor de opstelplaats van de voertuigen t.b.v. de APK keuring én het afstellen van de koplampen geldt vanaf 1 januari 2022 een minimale vlakheid.
Voldoet een vloer hier niet aan dan zal de vloer t.p.v. de opstelplaats van het voertuig gecorrigeerd moeten worden.

Opstelplaats van het koplampafstelapparaat:

Voor de vloer van de opstelplaats van het koplampafstel apparaat geldt ook dat deze aan de gestelde vlakheidseisen moet voldoen.
De erkenningshouder heeft hier echter de keuze om de vloer onder het apparaat te corrigeren of een een in hoogte verstelbare
railconstructie te plaatsen waarop het koplampafstelapparaat wordt geplaatst.

Vlakheids correctie betonvloer:

Moru heeft alle benodigde techniek in huis voor het uitvoeren van de benodigde correcties aan de vlakheid van (beton) vloeren wanneer deze niet voldoen aan de (nieuwe) vlakheidseisen. Met het toepassen van lasersturings techniek beschikt Moru over een aantal unieke machines welke met grote precisie kunnen worden ingezet bij het corrigeren van horizontale oppervlakken.

Met een combinatie van diamantschaven en diamantschuren, of alleen diamantschuren corrigeert Moru de betonvloer tot op de mm.
De voordelen van deze manier van vloercorrectie zijn: a. een hoge nauwkeurigheid van de correctie, b. een snelle doorlooptijd van de werkzaamheden en dus weinig “downtime” van uw keurings locatie en c. zowel een duurzaam resutlaat als een duurzame methode met nauwelijks belasting van ons milieu.

Toepassingen:

  • Koplampafstellocaties
  • Opstelplaats koplampafstelapparaat
  • Hoogbouw magazijnen
  • DIN 15185 vloeren
  • Supervlakke productie vloeren
  • Betonvloeren
  • Asfaltvloeren

Technieken met 3D Sturing

Oppervlakken waarop wij onze 3d gestuurde machines kunnen inzetten:

Onze projecten uitgevoerd met 3D Laser Sturing

Start typing and press Enter to search