Stofvrij beton, betonvloer impregneren, betonvloer stofvrij, InTelliSeal
Vloeren voor de Architect!

Moru voor de architect

Net als de architect wordt ons vaak gevraagd om creatief mee te denken bij het bedenken van alternatieven voor een mooi vloerontwerp. Soms komt deze vraag van direct van de klant\gebruiker maar ook regelmatig van een architect. Wij zien onszelf dan ook als een partner van de architect wanneer het gaat om het bedenken en ontwikkelen van nieuwe vloer ideeën of het bekijken van de uitvoerbaarheid van bestaande producten.

Met de vele bewerkings mogelijkheden die Moru bied zijn wij instaat om minstens zovele praktische, mooie en representatieve vloeren te maken. Of het nu gaat om Betonvloeren polijsten, een mooie Terrazzo vloer schuren en polijsten of het schuren en polijsten van een standaard Asfalt of Gietasfalt vloer. Met 25 jaar ervaring is Moru een volwassen partner voor elke architect bij de uitvoering van zijn/haar projecten.

Representatieve afwerkingen:

 • gepolijst beton
 • beton Terrazzo
 • betonvloeren inkleuren
 • asfalt Terrazzo
 • gepolijst natuursteen
Woonbeton, design beton, design vloer
Gepolijst beton in woning
Marmer polijsten
Gepolijst Natuursteen
betonvloeren polijsten, betonvloer polijsten, betonvloeren veredelen
Gepolijst beton in Verzorgingshuis
GietAsfaltDiamantGepolijst
Bedrijfsentree met Gietasfalt

Voor de bovenstaande vloer afwerkingen beschikken wij over de volgende technieken:

 1. Schuren: Het diamant schuren van beton, terrazzo, natuursteen en asfalt vloeren is natuurlijk nog steeds een van onze grootste activiteiten.
 2. Polijsten: Steeds vaker wordt gepolijst beton ingezet als vervanging van gangbare afwerkingen zoals linoleum. vloer coatings etc.
 3. Alleen al het afgelopen jaar werden door Moru enkele tienduizenden m2 beton gepolijst. De specialisatie hierin gaat dan ook ver!
 1. Moru Schuurservices is ook gecertificeerd applicateur van het Amerikaanse RetroPlate.
  1. Betonbescherming: Door toepassing van producten welke vooral zijn gebaseerd op natuurlijke mineralen worden betonnen oppervlakken verdicht,stofvrij en vlekwerend gemaakt en waar nodig ook voorzien van een Topical Sealer.
  2. Betonreparatie: Ook scheurherstel in betonvloeren beheert tot de vaak terugkerende activiteiten van Moru. De door ons toegepaste Crack Repair methode is al uitgebreid toegepast met goede en duurzame resultaten.

Voor vele vloertoepassingen hebben wij de juiste oplossing standaard in huis. Van vloertoepassingen die wij onverhoopt nog niet kennen maken wij uitdagingen!!

Onze dienstverlening is niet alleen geschikt voor nieuwbouw maar is ook uitstekend toepasbaar in renovatie projecten. Wij zijn een volwassen gesprekspartner wanneer het gaat om toe te passen vloerapplicaties. Ondersteuning van uw afdeling calculatie bij het uitwerken van de in een bestek opgenomen wensen doen wij graag voor u inclusief de praktische tips om de uitvoering van uw wensen in de praktijk mogelijk te maken.

Wanneer u kiest voor Moru dan kiest u voor een volwassen partner met kennis van zaken en voldoende capaciteit om u projecten binnen een economische doorlooptijd te verwerken.

 • Moru werkt met een vaste ploeg mensen welke vaak al vele jaren in loondienst zijn.
 • Bij het inzetten van Moru heeft u dus ook geen problemen met de nieuwe wet DBA.
 • Moru komt graag bij u over de vloer voor een kennismaking of advies gesprek.
 • U mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Projecten interessant voor de Architect

Start typing and press Enter to search