Betonvloeren polijsten, gepolijste betonvloer, beton polijsten
over ons

Welkom bij Dé Nederlandse specialist in oppervlaktebewerkingen!

Oppervlaktebewerkingen : Het is ons vak !!

Met een vijftiental professionele en enthousiaste teams bedienen wij dagelijks een grote groep klanten en bieden wij slimme oplossingen voor ALLE vloerproblemen en afwerkingen.   Onze ervaren mensen hebben de beschikking over een zeer compleet machinepark waarmee zij kwalitatief hoogstaand werk leveren.

Bekijk hier een presentatie van enkele van de door Moru toegepaste technieken!

Dienstverlening:

Onze dienstverlening bestaat simpelweg uit het realiseren van uw verwachtingen! Moru staat bekend als een betrouwbare en ervaren speler waar service op een hoog niveau staat. Oplossend gericht kunnen werken is onze kracht!

Samen doen:
Wij zien onszelf graag als partner van onze opdrachtgevers. Samen bedenken, plannen, afspreken en maken is zoals wij graag werken.

Deze website:
Deze website is opgezet om u  te laten zien wat Moru te bieden heeft. Zo kunt u onder het kopje oppervlakken vinden welke oppervlakken wij bewerken, vind u onder de kop kennisbank allerlei praktische oplossingen voor veel voorkomende vragen en vind u onder de kop services de technieken die wij toepassen. Natuurlijk kunt u ook gelijk bellen of een mail met uw vraag aan ons sturen.

Start typing and press Enter to search