Betonvloeren polijsten, gepolijste betonvloer, beton polijsten
over ons

Welkom op de website van Moru. Deze website is gebouwd voor U!

Moru is een dienstverlenend bedrijf geheel gespecialiseerd in de machinale bewerking van stenen of steenachtige vloeren en oppervlakken.

Met een tiental teams bedienen wij dagelijks onze klanten zoals Particulieren, Aannemers, Bedrijven, Overheden, etc.  Wij zijn Moru, een allround applicateur van oppervlakte bewerkingen met ruim 24 jaar ervaring in alle op deze website omschreven technieken! Mocht u uw vraag op onze site niet beantwoord vinden stuurt u ons dan s.v.p. een mailtje of bel ons direct op 0299-468299.

Bekijk hier een presentatie van enkele van de door Moru toegepaste technieken!

Wij zijn echte specialisten!

  • Moru is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het bewerken, beschermen en veredelen van betonvloeren. Moru werkt geheel onafhankelijk van de machine leveranciers en is dus vrij in keuze van zowel in te zetten machines als toe te passen diamant gereedschappen. In ons machinepark zijn alle bekende typen en merken machines, zoals HTC, Husqvarna, Blastrac vertegenwoordigd waarmee wij een ploeg van +/- 20 medewerkers elke dag weer in staat stellen om hun vakwerk te leveren. Wij durven dus gerust van onszelf zeggen dat wij een gespecialiseerd schuurbedrijf zijn!! Wij hebben dan ook al vele 10 duizenden meters geïmpregneerd en/of gepolijst. Klanten als de BAM, Ballast Nedam, ABN, TU delft, Ikea , vele architecten bureaus  en vele anderen gingen u voor!

    Jeroen Ruitenbeek Directeur Moru

Specialist in oppervlakteveredeling van asfalt-, natuursteen- en betonvloeren

Oppervlakteveredeling: het zodanig bewerken van een oppervlak zodat het oppervlak beter bestand is tegen vuil, slijtage, mechanische belasting en\of het bereiken van een visuele verbetering zoals een vlakker, gladder, kleurrijker, glanzender en duurzamer oppervlak.

Als bouwer of eigenaar van een vloer wilt u graag een optimaal vloeroppervlak voor het door u beoogde gebruik! Of dit nu een esthetische keuze of juist een technische keuze is, of wellicht een combinatie van deze twee keuzes. Het gaat erom dat u een verwachting heeft die u gerealiseerd wilt zien.

Dienstverlening:
Onze dienstverlening bestaat simpelweg uit het realiseren van uw verwachtingen! Op basis van uw wensen stellen wij samen met u een werkplan op en laten wij u weten wat wel of niet realiseerbaar is. Aan de hand van voorbeelden en, wanneer nodig een of meerdere proefstukken, laten wij u zien wat u mag verwachten van de conform het werkplan uit te voeren werkzaamheden. Wanneer er overeenstemming is over het werkplan en het te verwachten resultaat kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd.
De uitvoering gebeurt door onze vakkundige medewerkers die de beschikking hebben over professionele kennis en machines.

Ook u bent welkom als klant:
Zoals al eerder vermeld werkt Moru voor meerdere soorten opdrachtgevers. In principe kan iedereen dus opdrachtgever zijn van Moru.  De enigste voorwaarde is dat u een vloer of oppervlak heeft dat wij met de op deze website beschreven services kunnen bewerken.

Website:
Deze website is opgezet om u als (toekomstige) klant te laten zien wat Moru te bieden heeft. Zo kunt u onder het kopje oppervlakken vinden welke oppervlakken wij bewerken, vind u onder de kop kennisbank allerlei praktische oplossingen voor veel voorkomende vragen en vind u onder de kop services de technieken die wij toepassen.

Start typing and press Enter to search