schrobzuigmachineslider
Reiniging en Onderhoud

Moru en Reiniging en Onderhoud van vloeren

Over het reinigen en onderhouden van vooral vloeren valt veel te zeggen! Zelfs goede schoonmaakbedrijven hebben vaak niet de benodigde specialisatie in huis voor een juiste reiniging of  het juiste onderhoud van met name poreuze en\of kalkhoudende(natuur)stenen vloeren of andere harde, maar poreuze vloeren zoals bijvoorbeeld betonvloeren.

Moru heeft juist voor dit soort vloeren de benodigde expertise in huis en biedt een compleet pakket aan gespecialiseerde diensten voor het reinigen en onderhouden van vloeren. gaande van het strippen en beschermen van de meeste vloertypes tot de behandeling van marmer vloeren, reiniging van meubilair en textiele bekledingen, diepreinigingen en oppervlakkige behandelingen.

Ook de professionele schoonmaakbedrijven en facility management afdelingen van bedrijven en gebouw beheerders doen op regelmatig een beroep op de specialistische reinigings- en onderhouds methoden van Moru omdat zij overtuigd zijn van de know-how die wij kunnen inzetten op hun projecten en de kostbare vloeren van de gebruikers. Met Moru haalt u dus een betrouwbare partner bij u over de vloer.

Met de juiste mensen met de juiste training, die bij Moru kunnen beschikken over de juiste apparatuur, zorgen wij voor het juiste onderhoud van uw kostbare vloer. Heeft u een reinigings probleem? Schroom niet en bel ons voor advies of een passende offerte.

Bedrijven huren voor het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden een professioneel schoonmaakbedrijf in omdat zij beseffen dat een nette en schone werkomgeving een extra stimulans betekent voor de motivatie van de medewerkers. Uiteraard is een kraakhelder pand ook belangrijk voor het imago van de onderneming, want klanten en leveranciers die op bezoek komen, zullen zich op basis hiervan een eerste, onuitwisbare indruk vormen.

Voor blijvend mooie vloeren:
Ondanks de inzet van het professioneel schoonmaakbedrijf ontstaan er toch regelmatig problemen met vloeren doordat het bij het schoonmaakbedrijf de juiste kennis ontbreekt. Vooral op de vloeren waarop Moru zich in de laatste 24 jaar heeft gespecialiseerd worden problemen, bij het ontbreken van de juiste kennis, sneller groter dan dat ze worden opgelost.

Dankzij Moru kunnen ook deze schoonmaakbedrijven hun klanten op een specialistische manier van dienst zijn en worden deze bedrijven ook geadviseerd bij het uitvoeren van hun dagelijkse onderhouds- en reinigings werkzaamheden en het oplossen van calamiteiten en specialistisch vloeronderhoud. Het zal u duidelijk zijn: voor vakkundig en adequaat vloeren onderhoud haalt u Moru over de vloer!!

Toepassingen:

Reinigen en onderhouden  wordt door Moru toegepast op bijna alle steenhoudende oppervlakken zoals:

 • Keramische tegel- en plavuizenvloeren
 • Cotto vloeren
 • Marmer & Natuursteen vloeren
 • Cement gebonden terrazzo vloeren
 • Kunststof gebonden terrazzo vloeren
 • Kunststofvloeren
 • Traditionele Terrazzovloeren
 • Epoxyvloeren
 • Betonvloeren
 • Woonbetonvloeren
 • Gietvloeren
 • Gietasfaltvloeren

Enkele voorbeelden van oppervlakken die wij voor u kunnen reinigen en onderhouden:

Diamant polijsten van een natuursteen vloer
Hoogglans natuursteen
Reinigen en onderhouden
Hoogglans beton
Reinigen en onderhouden
Gezoet beton
Diamant polijsten natuursteen
Gezoet natuursteen

Het op de juiste manier reinigen en onderhouden van uw vloer zorgt voor een langere levensduur van uw vloeren zonder hoofdbrekens. Moru zorgt niet alleen voor dit onderhoud maar kan u ook van advies dienen bij het vaststellen van onderhoudsplannen, budgetten en frequenties. Met het juiste onderhoud voorkomt u ergernis en, vaak nog veel belangrijker, hoge onvoorziene kosten!!

Klik hieronder voor meer informatie over de oppervlakken die wij voor u kunnen reinigen en onderhouden!

Reiniging en Onderhouds projecten:

Start typing and press Enter to search