Betonvloer reinigen, betonvloer schonschuren, betonvloer reinigen en diamantgereedschap, zware vervuiling van betonvloer verwijderen
Zware vervuilingen verwijderen

Ook van zwaar vervuilde vloeren maken wij weer een goede bedrijfsvloer!

Wilt u lijmresten verwijderen, en dit geldt overigens ook alle andere aanhechtende vervuilingen, neem contact op met Moru!

Want bij Moru begrijpen wij hoe wij met dit soort vervuilingen moeten omgaan. Het begon met het “simpel” verwijderen van tapijtlijmresten of tegellijmresten van een betonvloer of zandcementvloer maar door de jaren heen hebben wij zeer ruime ervaring opgedaan met het verwijderen van allerlei soorten vervuiling van vloeren.

Behalve het verwijderen van lijmresten van vloeren hebben wij o.a. ook ervaring met het verwijderen van dunne – en dikke coatings, allerlei industriële vervuilingen, het verwijderen van bitumen, egalines etc.

Technieken:
Ook hier geld weer dat de combinatie van de beschikbare machines in combinatie met de juiste gereedschappen en vakmensen ervoor zorgen dat wij bij Moru nagenoeg elke uitdaging aankunnen. Gaat het bij het lijmresten verwijderen juist vaak alleen om het juiste type diamant en machine, bij zwaardere vervuilingen gaat dit veel verder en moeten meerdere technieken kunnen worden gecombineerd!

Een licht vervuilde betonvloer waarop wij zojuist zijn begonnen met het afschuren van de vervuiling bestaande uit verfresten e.d.
Diamantschuren van een licht vervuilde betonvloer
Een licht vervuilde betonvloer, niet met lijmresten maar met diverse verfresten, die gedeeltelijk is schoongeschuurd middels diamant schuren
Het verschil: een gedeeltelijk schoongeschuurde betonvloer
betonvloer stofvrij, betonvloer gepolijst, gepolijste betonvloer, stofvrije betonvloer, betonvloer geïmpregneerd, stofvrije betonvloer.
Het resultaat: na het schoonschuren werd de betonvloer gepolijst!

Ook bij zware, industriële, vervuilingen zijn de door ons toegepaste technieken zeer effectief!! Een van onze grotere projecten waar deze technieken werden toegepast is wel het project Sapa. Hier werd +/- 6.000 m2 bedrijfsvloer van +/- 25 jaar oud gerenoveerd tot een vlakke, gladde, optimaal bruikbare betonvloer.

De toegepaste technieken bestonden o.a. uit combinaties van: het stofvrij stralen, beton frezen middels beitelfrezen, lamelfrezen of het frezen met kaplamellen, en diamant schuren. Verder werden te zwaar beschadigde delen door ons gerepareerd herstelmortels en werd lokaal belijning aangebracht middels een impregnerende kleurstof zodat deze niet kan afslijten.

Onderstaand ziet een enkele afbeeldingen van dit project voor en na onze bewerkingen!

Een zwaar vervuilde betonvloer voorafgaand aan de vloer renovatie
Sapa betonvloer voorbeeld 1 voor behandeling
Na de behandeling door Moru, bestaande uit beton frezen, diamant schuren en impregneren is er weer een goede bedrijfsvloer gecreëerd
Sapa betonvloer voorbeeld 1 na behandeling
Een afbeelding van een vloer met een oude coating waarbij de betonvloer en de coating zwaar zijn beschadigd
Sapa betonvloer voorbeeld 2 voor behandeling
Na de renovatie door Moru heeft de gebruiker weer een optimaal bruikbare betonvloer
Sapa betonvloer voorbeeld 2 na behandeling
Een derde afbeelding van een sterk vervuilde betonvloer voorafgaand aan de behandeling door Moru.
Sapa betonvloer voorbeeld 3 voor behandeling
Sapa na 3
Sapa betonvloer voorbeeld 3 na behandeling

Beschikbare technieken bij o.a. lijmresten verwijderen:

Renovatie projecten:

Start typing and press Enter to search