Betonvloer reinigen, betonvloer schonschuren, betonvloer reinigen en diamantgereedschap, zware vervuiling van betonvloer verwijderen
Coating verwijderen

Oude coating, epoxy (giet) vloer of troffelvloer van betonvloeren verwijderen:

Coating verwijderen: oude vloercoatings, epoxy vloeren en andere overlagingen van betonvloeren of andere vloeren van een steenachtig materiaal verwijderen is geen sinecure maar met de benodigde ervaring goed uit te voeren!

Met de benodigde ervaring zeggen wij bij Moru, niet omdat dit interessant klinkt maar omdat wij dit ook zo hebben moeten leren! Met 25 jaar ervaring op het gebied van mechanische vloerbewerkingen weten wij als geen ander wat er zo allemaal te leren is over het verwijderen van vloercoatings van betonvloeren. De vele verschillende typen coatings met allen hun eigen chemische samenstellingen geven minstens zoveel verschillende uitdagingen wanneer deze materialen van een betonvloer moeten worden verwijderd.

Factoren als hard, taai, dikte, versmeltend moeten elke keer weer in acht worden genomen bij de keuze van de juiste machines en gereedschappen.

Technieken:
Bij het verwijderen van de verschillende coatings van betonvloeren geld dus ook dat de combinatie van de beschikbare machines in combinatie met de juiste gereedschappen en vakmensen ervoor zorgen dat wij bij Moru nagenoeg elke uitdaging aankunnen.

Resultaat:
Na het verwijderen van de coating van de betonvloer is de vloer klaar voor bijvoorbeeld het polijsten van de betonvloer of het opnieuw aanbrengen van een nieuwe coating hierop.

Ook bij zware, industriële, vervuilingen zijn de door ons toegepaste technieken zeer effectief!! Een van onze grotere projecten waar deze technieken werden toegepast is wel het project Sapa. Hier werd +/- 6.000 m2 bedrijfsvloer van +/- 25 jaar oud gerenoveerd tot een vlakke, gladde, optimaal bruikbare betonvloer.

De toegepaste technieken bestonden o.a. uit combinaties van: het stofvrij stralen, beton frezen middels beitelfrezen, lamelfrezen of het frezen met kaplamellen, en diamant schuren. Verder werden te zwaar beschadigde delen door ons gerepareerd herstelmortels en werd lokaal belijning aangebracht middels een impregnerende kleurstof zodat deze niet kan afslijten.

Onderstaand ziet een enkele afbeeldingen van dit project voor en na onze bewerkingen!

Beschikbare technieken voor het coatings verwijderen van betonvloeren:

O.A. op deze locaties hebben wij coatings verwijderd:

Start typing and press Enter to search