Giet Asfalt Slider2
Asfalt Terrazzo

Asfalt: Het kan ook héél mooi zijn!

Hoewel gekleurd asfalt al vele jaren wordt toegepast om bijvoorbeeld (rode) fietspaden te accentueren, en zo de veiligheid van de fietser te verhogen, is het toepassen van asfalt als een meer esthetische afwerking een meer recente ontwikkeling.

Hierbij valt dan te denken aan het gebruik van andere toeslagmaterialen in het asfalt (vervangen van standaard grind) dat een andere kleur, grote of vorm heeft, al dan niet in combinatie met een aangepaste kleur asfalt.
In het recente verleden zijn er zo al projecten gemaakt met de toevoeging van roestvast staal, kurk, schelpen en vele soorten en kleuren (natuur) steen

Om het toeslagmateriaal, standaard of juist afwijkend, zichtbaar te maken wordt er, na het aanbrengen en walsen van het asfalt, een dunne laag van het asfalt afgeschuurd zodat de steenlaag in het asfalt zichtbaar wordt. Het resultaat van deze bewerking wordt Asfalt Terrazzo genoemd.

Moru is zeer ervaren in de mechanische bewerking van asfalt oppervlakken en vloeren. Asfalt is geen makkelijk te bewerken materiaal maar Moru heeft hier al vele jaren ervaring in en beschikt over zowel de benodigde kennis en machines voor het bewerken van asfalt alsook een vakkundige ploeg medewerkers die deze bewerkingen kunnen uitvoeren.

De toepassings mogelijkheden zijn groot

De toepassings mogelijkheden van Asfalt Terrazzo op basis van standaard asfalt zijn niet onbeperkt doordat hier toch vaak grotere machines nodig zijn voor de verwerking.  Wanneer men echter kiest voor Giet Asfalt dan zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Hiermee is er met asfalt producten voor elke vloer een mooie en representatieve vloerafwerking te maken.

Toepassingen van Asfalt Terrazzo

  • Openbare ruimtes
  • skeelerbanen
  • Skate parken
  • Kantoor ruimtes
  • Winkelvloeren
  • Bedrijfs entree
  • Woning
GietasfaltGesealdBlauw2
Blauw Gietasfalt
GietAsfaltKurk
Gietasfalt met Kurk
GietasfaltGesealdBlauw
Gietasfalt met coating en gekleurd glas
CFixAsfalt DiamantGeschuurd
Standaard asfalt

Onze services voor Asfalt Terrazzo

Onze projecten met Asfalt Terrazzo

Start typing and press Enter to search