BetonvloerenTommyHilfigervoordiamantschurenslider
Verstoffende betonvloer

Moru maakt uw betonvloer stofvrij!!

Een versloffende betonvloer is slecht voor uw bedrijfsvoering! Het is niet alleen hinderlijk omdat er altijd stof in de omgeving aanwezig is maar ook gewoon slecht voor de gezondheid en uw portemonnee!!

6 redenen om iets aan uw verregende betonvloer te laten doen!

  1. Een verstoffende betonvloer laat cementdeeltjes los die door beweging in de lucht terechtkomen die door iedereen wordt ingeademd. Dit veroorzaakt irritaties op keel, ogen en huid en kan zelfs leiden tot kanker door het in het stof aanwezige quartz stof.
  2. Het rondzwevende stof zorgt ook voor vervuiling van uw voorraad waardoor artikelen of hun verpakking voor uitlevering moeten worden gereinigd.
  3. De verstoffende betonvloer laat dus cementdeeltjes los ten gevolge waarvan de betonvloer dus slijt. Naar mate het proces langer kan voortgaan kunnen ook grote delen uitbreken.
  4. Het ruwe oppervlak dat op de betonvloer ontstaat door het proces van verstoffen is ook slecht voor de levensduur van bijvoorbeeld heftruck banden. Deze slijten hierdoor sneller waardoor nog meer stof ontstaat.
  5. Het schoonmaken van een verstoffende betonvloer kost ook veel meer moeite doordat er een zeer poreus oppervlak ontstaat waar vuil zich makkelijk vast kan zetten en voor het schoonmaken letterlijk meer energie en chemie nodig is. Dit kost dus extra arbeid en is ook nog eens slecht voor het milieu.
  6. Een poreus oppervlak absorbeert licht en kan dit dus niet reflecteren. Hierdoor zal u meer verlichting in een ruimte nodig hebben dan wanneer het licht wel gereflecteerd wordt. Een poreus oppervlak kost dus ook meer elektriciteit.

Met het stofvrij maken van uw betonvloer krijgt de vloer ook een representatiever uiterlijk en zal door de behandeling de opbrengst van uw lichtinstallatie verbeteren.

De kosten voor het blijvend stofvrij maken van een betonvloer hangen af van de mate van slijtage van de betonvloer en de hierop aanwezige vervuiling. Bij een nieuwe betonvloer zullen de benodigde voorbereidingen minimaal zijn. Bij een reeds (langer) in gebruik zijnde vloer word gekeken naar de poreusiteit van de vloer, de slijtage van de toplaag en de mate van vervuiling en het soort aanwezige vervuiling. Ook voor uw vloer zullen wij een oplossing hebben!!

Verstoffende betonvloer, verstoffende vloeren herstellen, beton impregneren
Op de voorgrond de onbehandelde betonvloer, op de achtergrond een proefstuk
Verstoffende betonvloer, verstoffende vloeren herstellen, beton impregneren
Hier ook nog een indruk van de onbehandelde betonvloer
Verstoffende betonvloer, verstoffende vloeren herstellen, beton impregneren, beton polijsten
Klaar!! De betonvloer werd geheel geschuurd, geimpregneerd en gepolijst.

Met deze technieken maken wij, en houden wij, u vloer stofvrij!!

Hier hebben wij ontstoft!!

Start typing and press Enter to search