Dilatatievoeg betonvloer herstellen
Dilatatievoeg herstellen

Dilatatievoegen snel en professioneel hersteld!

Dilatatievoeg betonvloer herstellen: Met zo min mogelijk overlast een dilatatievoeg herstel van hoge kwaliteit: Bel nu!!

Dilatatievoegen herstel wordt altijd uitgesteld!!  Het is kostbaar, geeft veel overlast door stofvorming en lawaai maar ook doordat de bedrijfsprocessen worden verstoord of zelfs tijdelijk stilgelegd.
Helaas wordt de schade door het uitstellen alleen maar erger en de kosten en te verwachten overlast niet minder.

Moru heeft echter een oplossing!
Dilatatie betonvloer herstellen met geavanceerder apparatuur en speciale chemie!!
Verwijderen: Het op voldoende breedte en diepte verwijderen van de beschadigde betonvloer langs de dilatatievoeg is vaak een tijdrovend karwei dat gepaard gaat met stofvorming en veel lawaai van pneumatische hamers!!
Niet bij Moru!! Met de door Moru toegepaste techniek wordt te verwijderen beton in één arbeidsgang verwijderd. Hiermee wordt het proces met minimaal 50% sneller uitgevoerd.
Chemie: Met een uitgekiende combinatie van Poly urethaan en vulstoffen wordt een sterke, sneluithardende reparatie aangebracht. Deze reparatie is super sterk, kan op kleur worden aangebracht en wordt naar wens geheel vlak geschuurd met de omliggende vloer.
Nieuwe voeg: Na uitharding van de reparatie (binnen enkele uren) wordt de nieuwe voeg ingezaagde op de plaats van de oude en kan de voeg naar wens worden voorzien van een licht elastische kitvoeg.
Binnen één dag: Al deze werkzaamheden kunnen over vele meters binnen een dag worden uitgevoerd!!

Compleet: Wij kunnen ook de complete renovatie van uw betonvloer op ons nemen! Lees wat Moru nog meer voor uw vloer kan betekenen en klik hier!

Voordelen:

  • Minder lawaai
  • Minder stof
  • Minder (productie)tijd verlies
  • Meer kwaliteit
  • Esthetisch strakker uitgevoerd
  • Hoge levensduur uitgevoerde reparaties
Dilatateivoeg herstellen, repareren
Dilatatievoeg hersteld en ingezaagd
Dilatatievoer hersteld

Dilatatievoeg betonvloer herstellen laat u voortaan dus uitvoeren door Moru!

Start typing and press Enter to search