Dilatatievoegen herstel verbeteren niet alleen het uiterlijk maar ook de hygiëne en werkbaarheid van een betonvloer:

Een betonvloer gaat makkelijk vele tientallen jaren mee! Echter de dilatatievoegen in de betonvloer hebben wel vaak te lijden van het gebruik en gaan na verloop van tijd brokkelen waardoor de dilatatie naden gaan openstaan en vuil gaan verzamelen. Dilatatievoegen herstellen door Moru kan hierbij een oplossing zijn voor het behoud van de betonvloer en verbetering van de bruikbaarheid en het schoonhouden van de vloer en omgeving. Met dit proces wordt niet alleen de technische staat van de betonvloer sterk verbeterd maar ook de arbeidsomstandigheden van de gebruiker.

Dilatatie herstel in 25 jaar oude vloer:

Onlangs heeft Moru weer een betonvloer gerenoveerd in een machinefabriek. Een zwaar belaste en vervuilde betonvloer van meer dan 25 jaar oud waar ook de dilataties behoorlijk te lijden hebben gehad. Hier werden alle beschadigde dilatatievoegen uitgezaagd, gevuld met een speciale reparatie mortel, vlakgeschuurd met de omliggende vloer, terug ingezaagd en vervolgens opnieuw afgekit met een licht flexibele, harde, kit.

Renovatie gehele betonvloer:

Gelijktijdig met het herstellen van de dilataties werd de gehele betonvloer door Moru stevig aangepakt. Eerst werd de betonvloer zwaar geschuurd totdat de vervuilde en versleten toplaag geheel was afgeschuurd. Daarna werden de beschadigingen in de betonvloer hersteld en werd deze vervolgens in zijn geheel in verschillende stappen gepolijst.  Als resultaat van het geheel van de werkzaamheden heeft de klant weer een representatieve, goed schoon te houden en veilige betonvloer gekregen.

 

Related Projects
 • Betonvloer voldoet niet aan vlakheids eis!
  Betonvloer voldoet niet aan vlakheids eis!
  Aannemers Beton Beton Polijsten Beton schuren Betonvloer renovatie Diamant Polijsten Diamant Schuren Herstellen versleten vloeren Herstellen verstoffende vloeren Vlakken onvlakke vloeraansluitingen Vlakken onvlakke vloeren
 • Onvlakke betonvloer herstellen
  Onvlakke betonvloer herstellen
  Aannemers Beton Beton Polijsten Beton schuren Betonvloer renovatie Diamant Polijsten Diamant Schuren Herstellen versleten vloeren Herstellen verstoffende vloeren Vlakken onvlakke vloeraansluitingen Vlakken onvlakke vloeren
 • Beton Terrazzo vloeren en elementen
  Beton Terrazzo vloeren en elementen
  Beton Beton Polijsten Beton Terrazzo Diamant Polijsten Diamant Schuren Terrazzo
 • Vloeren APK keuringsstations vlak gemaakt!
  Vloeren APK keuringsstations vlak gemaakt!
  Diamant Polijsten Diamant Schaven Diamant Schuren Vlakken onvlakke vloeraansluitingen Vlakken onvlakke vloeren

Start typing and press Enter to search