Op een kuiken broederij werd een schuur omgebouwd om zo te kunnen voldoen aan de nieuwste eisen van dieren welzijn. Nadat alle installaties zoals klimaat regeling en broedkooien etc uit de schuur waren verwijderd moest de betonvloer ook worden aangepakt!

Op de betonvloer met een oppervlak van ruim 1700 m2 waren opstorten aangebracht in stroken met een dikte van 50 mm en een totaal oppervlak van 850 m2.

Deze opstorten waren in de voorgaande opzet van de broederij nodig maar moesten nu juist weg om de schuur volgens de nieuwste eisen te kunnen inrichten.
Met de door Moru toegepaste technieken hebben wij kunnen voorkomen dat de gehele betonvloer eruit moest worden gesloopt. Moru heeft deze stroken succesvol van de betonvloer afgefreesd waarbij de bovenzijde van de betonvloer werd ontzien. Na het affrezen van de opstorten kon de gehele betonvloer met diamant schuren en polijsten worden afgeleverd als een nieuwe, gepolijste, monilitische betonvloer.

Related Projects
 • Vloeren APK keuringsstations vlak gemaakt!
  Vloeren APK keuringsstations vlak gemaakt!
  Diamant Polijsten Diamant Schaven Diamant Schuren Vlakken onvlakke vloeraansluitingen Vlakken onvlakke vloeren
 • Renovatie werkplaatsvloer inclusief (her)plaatsen veiligheids markeringen en belijningen
  Renovatie werkplaatsvloer inclusief (her)plaatsen veiligheids markeringen en belijningen
  Aannemers Beton Beton Frezen Beton schuren Betonvloer renovatie Herstellen versleten vloeren Verwijderen kunststofvloeren en coatings Vloeren opruwen
 • Renovatie betonvloer: Niet slopen maar renoveren!
  Renovatie betonvloer: Niet slopen maar renoveren!
  Aannemers Architecten Beton Beton Frezen Beton Polijsten Beton schuren Betonvloer renovatie Diamant Polijsten Diamant Schaven Diamant Schuren Gebouwbeheerders en Facilitaire zaken Gepolijst beton Herstellen versleten vloeren Herstellen verstoffende vloeren Impregneren Project ontwikkelaars Verwijderen kunststofvloeren en coatings Verwijderen tapijtlijm- en tegelresten Verwijdering oude sportvloeren Vlakken onvlakke vloeraansluitingen Vlakken onvlakke vloeren
 • Beton Terrazzo
  Beton Terrazzo
  Aannemers Architecten Beton Beton Polijsten Beton Terrazzo Gepolijst beton Terrazzo

Start typing and press Enter to search