Start complete renovatie van ca 7.500 m2 betonvloer

 In Blog

Milieu bewust en duurzaam herstel van uw betonvloer zonder slopen!

Start renovatie project ca. 7.500 m2 betonvloer!

Onlangs zijn wij aan de renovatie begonnen van zo’n 7.500 m2 betonvloer.

Na jarenlang gebruik is de toplaag van deze vloer versleten en beschadigd geraakt.

Ook zitten er veel scheuren in de vloer met variërende breedtes en zijn er niveau verschillen in de vloerdelen aanwezig die niet passen in het bedrijfsproces van de nieuwe gebruiker.

Zoals vaak zitten er in lang gebruikte betonvloeren ook veel uitstekende draadeinden daar waar vroeger stellingen e.d. stonden gemonteerd. Al deze draadeinden zullen door Moru worden verwijderd en de achterblijvende gaten gerepareerd.

Bij het herstellen van deze vloer zullen wij voor onze klant:

  1. De aanwezige scheuren in de betonvloer openslijpen, schoonmaken en vullen met een reparatiemortel die lichte bewegingen in de vloer opvangt.
  2. Alle in de betonvloer aanwezige bouten en draadeinden verwijderen en de achterblijvende boutgaten repareren
  3. De gemaakte reparaties vlak schuren
  4. De in de betonvloer aanwezige ongelijke overgangen vlakschuren t.b.v. trillingsvrij intern transport voor de toekomstige gebruiker
  5. De gehele betonvloer diamantschuren zodat de versleten en ruwe toplaag wordt verwijderd
  6. De gehele betonvloer impregneren ter verbetering van de betonkwaliteit en het vertragen van het slijtageproces in de toekomst
  7. De betonvloer diamant polijsten ter verdere verdichting van het betonoppervlak.

Na deze complete betonvloerrenovatie zal deze betonvloer weer geschikt zijn voor vele jaren storingsvrij gebruik.

Het milieu is echt beter af door minder grondstoffen verbruik, minder uitstoot, minder geld en minder tijd hetzelfde resultaat!!

Minder grondstoffen doordat u de bestaande betonvloer blijft gebruiken! Dus minder milieu belasting doordat er geen schaarse grondstoffen nodig zijn.

Minder uitstoot doordat productie processen, zware machines voor sloopwerk en transport niet nodig zijn.

Minder geld: renoveren is goedkoper als nieuw en kost minder tijd en dus ook minder economische uitval.

Hetzelfde resultaat: U verkrijgt een betonvloer die geheel voldoet aan de eisen van u logistieke processen met een harde toplaag die een hoge weerstand biedt aan intensief gebruik waardoor ook onderhoudskosten van interne transportmiddelen lager uitvallen.

#scheurherstel #betonreparatie #crackrepair
Bestaande scheur in betonvloerScheuren in een betonvloer lopen vol met vuil en brokkelen tijdens gebruik steeds verder af waardoor de schuren breder worden en de overlast voor mens en machines steeds groter.
#scheurherstel #betonreparatie #crackrepair
Scheur in betonvloer uitzagen en reinigenScheuren in een betonvloer lopen vol met vuil en brokkelen tijdens gebruik steeds verder af. Om deze succesvol te repareren is het belangrijk dat de losse delen worden verwijderd en dat de scheur wordt "schoon gezaagd".
#scheurherstel #betonreparatie #crackrepair
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

#geconserveerdbeton #beschermdebetonvloer #betonvloerimpregneren #betonvloer polijstenSupervlak, DIN 15185, DIN 18202, Hoogbouw magazijnen, VNA paden