Wonen op een betonvloer:

 In Blog

Een mooie betonvloer in uw woning is absoluut een aanwinst!  Toch wordt het product vaak afgeraden door negatieve ervaringen van gebruikers en/of aannemers en architecten.

Kan het nu wel of juist niet: Waar(om) gaat het mis?  U heeft toch precies dezelfde vloer als de buurvrouw of uw zus of broer besteld of uw architect / aannemer had deze vloeren legger toch geadviseerd!

Geen betonvloer hetzelfde:
Natuurlijk gunt iedereen u de beste vloer en worden afspraken met de goede bedoelingen gemaakt. Maar: geen enkele betonvloer is een exacte kopie.
Deze factoren zijn voor een deel beheersbaar door de leverancier \ afwerker van de beton maar niet altijd. Denk hierbij aan factoren zoals verkeer
waarbij de mixer te lang onderweg is naar het project of het weer waarvan bijna elke wijziging invloed heeft op de betonvloer.
Natuurlijk speelt ook de manier waarop de vloer wordt afgewerkt een grote rol en heeft de laatste man op de betonvloer dus ook een grote invloed.

Zoals u hierboven al kunt lezen spelen er veel factoren een rol bij het maken van een betonvloer en vaak gaat het, dankzij de vakmensen die dagelijks bezig zijn met het maken van deze vloeren, goed en krijgt u een mooie vloer.
Helaas gaat het ook wel eens fout!!
Weet dan dat Moru voor de meeste problemen met (woon)betonvloeren een oplossing voor u in huis heeft!
Moru houd zich al vele jaren bezig met het onderhouden van betonvloeren. Al enige jaren groeit de vraag naar advies en herstel
wanneer het gaat over woonbetonvloeren. Dit is natuurlijk en direct gevolg van de populariteit van het product.
Dus bent u uiteindelijk toch niet tevreden over uw betonvloer neem dan contact op met Moru voor een passende oplossing.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Betonvloer impregneren Betonvloeren polijsten, gepolijste betonvloer, diamantschuren, diamant polijsten